איך להגיע לטקסטורה של שווארמה טבעונית ? הכל התחיל מקולפן ירקות שהיה מונח שם על השיש והיה לי גוש של טופו, פשוט לקחתי את קולפן והתחלתי לקלוף את הטופו, יצרתי מין רצועות טופו כאלה ארוכות ודקות, החלטתי לשים במרינדה הקבועה שלי (הסבר בהמשך), בנתיים חתכתי בצל יבש לפרוסות , הקפצתי את פרוסות בצל יבש ,אחרי כמה דקות שהבצל הפך לשקוף, הוספתי את פטריות הפורטובלו שגם אותם קילפתי עם הקולפן לרצועות לבצל והמשכתי להקפיץ עד והמים שמופרשים מהפורטובלו מתאדים, הוספתי בעדינות את רצועות הטופו אחרי שיובשו קצת במגבת נייר, הקפצתי את הכל יחד וקיבלתי שווארמה טבעונית פשוט כל כך טעימה שאין דברים כאלה ;)
נ.ב
;) אפשר לנסות ליישם את הנ"ל גם על רצועות מסייטן * עדיין לא יצא לי לנסות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה