את המרק הזה אילתרתי, הכי פשוט לאלתר במרקים, פשוט לקחתי כמה ירקות של העונה פול, כרישה ,ותירסססססססס שאני הכי אוהבת.
בסיר עמוק טיגנתי 2 בצלים חתוכים לקוביות + החלק הלבן של הכרישה פרוס לקוביות, וראש שום (השארתי את שיני השום מקולפות ושלמות) , שבצל הופך שקוף, הוספתי קוביות בטטה ודלורית , תירס והוספתי כף רסק עגבניות מלח + פלפל אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם, (אני אוהבת להרגיש את הטעם של הירקות שלי במרק).
לחכות בערך 20 דקות עד שהכל הירקות יתרככו והמרק מוכן.
בסיר עמוק טיגנתי 2 בצלים חתוכים לקוביות + החלק הלבן של הכרישה פרוס לקוביות, וראש שום (השארתי את שיני השום מקולפות ושלמות) , שבצל הופך שקוף, הוספתי קוביות בטטה ודלורית , תירס והוספתי כף רסק עגבניות מלח + פלפל אפשר להוסיף תבלינים לפי הטעם, (אני אוהבת להרגיש את הטעם של הירקות שלי במרק).
לחכות בערך 20 דקות עד שהכל הירקות יתרככו והמרק מוכן.
המרק יצא ממש טעים ומספק, הייתי מוכנה לאכול קערית כזאת כל יום בשבוע בכיף ;)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה